den 27 maj 2017
Dagens namn: Beda, Blenda
Orsa kommun - helt enkelt!
Länkar

Via den här länken kommer du till information om vad som händer i Orsa
  

Jobbnätverket
 

Orsa stadsnät
 

  Familjefrid
 

Via den här länken kan du tycka till om Orsa kommuns verksamhet

2017-05-19

Vi söker HKK-LÄRARE till Orsaskolan

Orsas barn- och utbildningsverksamhet är inne i en spännande period där vi påbörjat ett utvecklingsarbete som redan givit mätbara resultat, vi har på tre år blivit en av de bästa skolkommunerna i Dalarna.

Vår verksamhetsidé är att skapa ett gott lärande i en trygg miljö där alla ska lyckas.

Vi har gjort medvetna utvecklingssatsningar och vår strategi är att ha få men uthålliga satsningar. Satsningarna ska genomsyra policydokument, lönesättning och kompetensutvecklingen som kommunen gör. Under de tre närmsta åren kommer vi att arbeta med följande:

  • Formativ bedömning i skolan och synligt lärande
  • Kollegialt lärande
  • Systematiskt kvalitetsarbete
  • Lågaffektivt bemötande och tydlig struktur

Orsaskolan är Orsas högstadium och där går 230 elever i årskurs 7-9. För att skapa en riktigt bra skola, en skola i världsklass, behöver vi en tydlig vision att sträva mot. Vi strävar till att, i gott samarbete med hemmen, förmedla kunskaper och färdigheter för fortsatta studier och för livet. Orsaskolan ska vara en skola där alla är trygga, delaktiga, ansvarskännande och har lust att lära Vi vill att en solig junidag ska alla våra niondeklassare gå ut från Orsaskolan med rak rygg och med framtidstro.

Vi söker nu en legitimerade lärare för tillsvidaretjänst, heltid, i hem- och konsumentkunskap för årskurs 6-9 gärna i kombination med engelska. Mentorskap i årskurs 7 ingår i tjänsten.

Kvalifikationer: Legitimerad lärare. Meriterande om du läst kursen Betyg och bedömning genom Karlstads universitet eftersom alla Orsa kommuns lärare genomfört den kursen. Är du utbildad VFU-handledare är det ett plus. Personliga egenskaper är att du skapar lugn, trygghet och struktur i gruppen och i verksamheten. Du är professionell i ditt bemötande och i din kommunikation. Din grundsyn är att alla elever kan och vill lyckas. Vi hoppas också att du är fylld av nya idéer om hur du tillsammans med dina kollegor kan utveckla skolan och det långsiktiga arbetet i ambitionen att bli bland de bästa.

Är du nyfiken och vill veta mer kontakta rektor Lena Rowa, 0250-55 22 32. Facklig kontaktperson når du genom kommunens växel, 0250-55 21 00.

Skicka din ansökan till oss via e-post: larande@orsa.se senast den 2 juni 2017Ange ref.nr 24/17 i din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Senast ändrad den 26 maj 2017
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer