den 18 november 2017
Dagens namn: Lillemor, Moa
Orsa kommun - helt enkelt!
2017-10-31

Vi söker FÖRSKOLLÄRARE till förskolorna Lindan 1 och Lindan 2

Orsas barn- och utbildningsverksamhet är inne i en spännande period där vi påbörjat ett utvecklingsarbete som redan gett mätbara resultat, vi har på tre år blivit den bästa skolkommunen i Dalarna.

Vår verksamhetsidé är att skapa ett gott lärande i en trygg miljö där alla ska lyckas.

Vi har gjort medvetna utvecklingssatsningar och vår strategi är att ha få men uthålliga satsningar. Satsningarna ska genomsyra policydokument, lönesättning och kompetensutvecklingen som kommunen gör. Under de närmsta åren kommer vi i förskolan att arbeta med följande:

  • Systematiskt kvalitetsarbete
  • Värdegrund och förhållningssätt
  • Lärlag – lokal förskoleutveckling
  • Digitalisering

Vi söker nu två förskollärare till Lindan 1 och 2, heltid, för tillsvidareanställning. Tillträde 8 jan 2018 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter: Du ska tillsammans med kollegor driva och vidareutveckla det systematiska kvalitetsarbetet. Vi hoppas också att du är fylld av nya idéer om hur du tillsammans med dina kollegor kan utveckla förskolan och det långsiktiga arbetet i ambitionen att bli bland de bästa.

Kvalifikationer: Legitimerad förskollärare. Meriterande om du läst kursen systematiskt kvalitetsarbete i förskolan. Vi söker dig som tillsammans med arbetslaget vill locka fram nyfikenheten, kreativiteten och lärandet hos barnen. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen och trygg i din yrkesroll. Du ska ha vana av att dokumentera och god datorvana.

Är du nyfiken och vill veta mer kontakta förskolechef Agneta Danielsson, 0250-55 21 79. Facklig kontaktperson når du genom kommunens växel, 0250-55 21 00

Skicka din ansökan till oss via e-post: larande@orsa.se senast den 19 november 2017. Ange referensnumret 33/17 i din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Senast ändrad den 2 november 2017
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer