den 19 januari 2019
Dagens namn: Henrik
Orsa kommun - helt enkelt!

Här hittar du lediga jobb i Orsa kommun

Välkommen att söka Sveriges viktigaste jobb! Vi har jobb som engagerar!En liten sten med texten jag älskar Orsa

Orsa kommun är ortens största arbetsgivare med ca 500 anställda. Vi är en liten kommun med korta avstånd mellan människor och vi vill få saker gjorda utan att krångla till det. Orsa – helt enkelt!

Du kommer att få förmånen att arbeta i en naturnäramiljö där folk trivs och vill bo. Du får tillgång till ett rikt fritids- och kulturliv. Näringslivet är välmående och vi är en av landets mest kända turistorter. Med samverkan och korta beslutsvägar hoppas vi att du vill vara med och utveckla Orsa.

Anmäl dig som timavlönad vikarie

Vi behöver alltid tillgång till engagerade vikarier i våra verksamheter. Som timavlönad vikarie får du arbeta vid behov. 

Vid din anmälan är det viktigt att vi får veta lite mer om dig. Lämna dina kontaktuppgifter (namn, adress och mobilnummer). Berätta vilka utbildningar du har och om dina arbetslivserfarenheter. Skriv inom vilka arbetsområden du vill jobba. Du kan bifoga ditt CV om du vill. 

Om du blir kontaktad för intervju ska du vara beredd att med ett utdrag ur Belastningsregistret.

Lämna din intresseanmälan till bemanningen@orsa.se 

OBS. Det är endast via e-postadressen ovan du anmäler dig till vikariearbete inom Orsa kommun. Bemanningen förmedlar din intresseanmälan vidare till respektive verksamhetsområde.

                                                    
Senast ändrad den 18 december 2018
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer