Lediga jobb

Välkommen att jobba hos oss! Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete där din insats gör skillnad. Du kanske letar efter ett specifikt jobb eller är intresserad av att jobba extra? Då har du hittat rätt!

Orsa kommun är ortens största arbetsgivare med drygt 500 anställda. Vi är en liten kommun med korta avstånd mellan människor. Vi får saker gjorda utan att krångla till det. Orsa ‑ helt enkelt!

Här arbetar du i en naturnära miljö där folk trivs och vill bo. Näringslivet är välmående och vi är en av landet mest kända turistorter. Med samverkan och korta beslutsvägar hoppas vi att du vill vara med och utveckla Orsa.

Vi jobbar aktivt för att möta kompetensutmaningen. Medarbetarskap och arbetsmiljö är två viktiga strategier för att bli en attraktiv arbetsgivare.

Att anmäla intresse för att jobba som timavlönad vikarie

Orsa kommun lägger regelbundet ut annons där vi söker timavlönad vikarier. Finns det inte någon annons i listan nedan så kolla igen för det kommer snart en ny. Vi ser fram emot din anmälan. Ibland kontaktar vi dig direkt innan ansökningstiden gått ut. Håll koll på din e-post. Saknas annons kan du mejla chefen inom den verksamhet där du skulle vilja jobba.


Vid vissa rekryteringar samarbetar vi med Clockwork Bemanning och Rekrytering.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Erica Sundin på telefon, 073-351 27 60.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryteringsansvarig chef, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, mejla din ansökan, mejla personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter i rekryteringsannonsen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp!

Senast uppdaterad: 15 juli 2024