Friluftslivets år 2021 i Orsa

2021 är Friluftslivets år i Sverige. Temat för året är "Luften är fri" och syftar till att få fler människor att prova friluftsliv och långsiktigt fortsätta samt öka medvetenheten om friluftslivets värden och allemansrätten. Tillsammans med Studiefrämjandet i Orsa kommer vi att erbjuda en rad olika aktiviteter under året och tipsa om spännande utflyktsmål.

Vandring

Här har vi samlat en del av allt spännande som finns att göra i vår vackra kommun både vad gäller aktiviteter och besöksmål.

- I Orsa finns häftiga vandringsleder, fina skidspår med övernattningsstugor och slogbodar och framförallt en underbart vacker natur, alldeles runt husknuten. Vi vill att fler ska få kunskapen om vad som finns i vår kommun så att vi tillsammans kan hjälpas åt att ta hand om den på bästa sätt, säger Viveka Ländin Tysk, fritidssamordnare i Orsa kommun.

Veckans äventyr direkt i mejlkorgen

För att fira friluftsåret ger Friluftsfrämjandeet dig Veckans äventyr direkt i mejlkorgen en gång i veckan. Du får utmaningar, tips och inspiration till att få in lite mer friluftsliv och äventyr i vardagen, ensam eller tillsammans med andra, stora som små. Gör 2021 till Friluftslivets år, du med.

Prenumerera och få Veckans äventyr direkt i mejlkorgen. Anta veckans utmaning och följ oss. Länk till annan webbplats.

Nyheter

Kalender

Senast uppdaterad: 1 oktober 2021